Articole Recrutare IT

Devino Programator!

De ce să alegi domeniul IT și cum să începi ?

Următoarea mare curiozitate și, posibil, problemă este cum ajungi să lucrezi în acest domeniu atât de fructuos, de căutat, de sigur, de pe piața de muncă din România?

Detalii
Proces Recrutare IT

Principalul obiectiv al recrutarii IT este gasirea oamenilor cu cele mai bune abilitati tehnice si cel mai bun rationament abstract.
Ai nevoie de ajutorul unor profesionisti care sa te ajute pe recrutare? Noi avem proceduri de lucru eficiente care ne permit sa lucram repede si bine!

Detalii
Recrutare IT - Aplicatii Web create pentru afacerea ta!

Programatorii recomandati de noi pot dezvolta aplicatii enterprise complexe ce sunt capabile a satisface numeroase cerinte de lucru, dar, in acelasi timp, capabile sa rezolve probleme particulare specifice activitatii tale.

Detalii
MINDSET in Recrutare IT software

În rândul celor din procesul recrutare IT software, contează un aspect, ceea ce în domeniu este cunoscut sub termenul de “MINDSET” şi care presupune ceva mai mult decât o simplă gândire logica-matematică.

Detalii
De ce soft skills are nevoie un programator?

Înainte de a fi un programator, un angajat reprezintă un om cu dorințe și aspirații, cu o personalitate unică, un tot unitar în care se regăsesc atât calități cât și defecte. Ne vom concentra acum pe acele calități absolut necesare oricărui individ care lucrează într-un mediu de tip multinațional, cât și în companii mai mici, de tip start-up.

Detalii
Soft skills versus hard (technical) skills. Care primează?

S-ar putea spune că pentru un post extrem de tehnic, așa cum este acela de programator, cele mai importante calități sunt cele hard/tehnice.

Detalii
Cum poți găsi proiecte ca antreprenor?

Ce anume ai nevoie să găsești, trebuie să ai clar definit în minte. Proiecte de ce tip? În ce fel ești dispus să te implici (asumare postură stakeholder sau de PM (project manager), ori șef de proiect, funcții care deși par asemănătoare, sunt extrem de diferite în grad de responsabilitate și de felul în care te vei raporta la finanțare etc).

Detalii
Antreprenor in IT

Oricare ți-ar fi ambițiile, fie că ești la început de drum în cariera antreprenorială și vrei să-ți îmbogățești cunoștințele sau fie că ești deja un senior si vrei să schimbi ceva folosindu-te de networking, ai ajuns unde trebuie!

Detalii
TOP